HÜR DÜŞÜNCE HAREKETİ, GENEL BAŞKANIMIZ KARSLI’YI ZİYARET ETTİ

30 Kasım 2023

Merkezdeki siyaset boşluğu üçüncü yol arayışlarını hızlandırırken, partimizin temasları da hız kazandı. Uzun süredir ziyaretçi trafiğinin yoğun olduğu Merkez Parti’de istişareler devam ediyor. Son olarak Hür Düşünce Hareketi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aksoy ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Reşit Öz ve Ramazan Kopuz, Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı’yı çalışma ofisinde ziyaret etti.

 

Hür Düşünce Hareketi’nin ziyaretinde, Merkez Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüsnü Döğer, Hukuk ve Güvenlik İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kemal Uçar, Medya ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Kemal Armağan ile 20 ve 21.Dönem Kırıkkale Milletvekili Kemal Albayrak da bulundu.

 

Genel Başkanımız Prof.Dr. Abdurrahim Karslı, siyasetin tıkandığını ve yeni bir siyasi hareketin zorunluluk haline geldiğini belirterek, “2014 yılında Merkez Parti’yi kurarak bir fidan diktik. Bu fidan ama büyük ama küçük boy verdi. Bakımını özenle yapıyoruz, onu özenle koruyoruz. Şaibeli ve kirli hiçbir işe bulaştırmıyoruz. Çünkü Merkez Parti ülkemizin umudunun kesildiği bir noktada umut olarak kalabilmelidir” dedi.

 

Hür Düşünce Hareketi’nin faaliyetlerini takip ettiklerini ve demokrasi standardımızın yükselmesi adına gösterdikleri gayreti takdirle karşıladıklarını ifade eden Karslı, Başkan Süleyman Aksoy ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.