Merkez Parti Sultangazi’de Atakta…

24 Mayıs 2018

Merkez Parti Sultangazi’de bir günde iki seçim irtibat bürosu açarak seçim çalışmalarını sürdürdü…
Merkez Parti, Sultangazi’de 50. Yıl Mahallesi C Caddesi ve Habipler Mahallesi Vefa Poyraz Caddesi’nde aynı günde iki seçim irtibat bürosu açarak şov yaptı. Açılış programlarına Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, İstanbul İl Başkanı Hasan Zehir, İlçe Başkanı Hasan Basri Özdemir, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

Genel Başkan Abdurrahim Karslı’yı kalabalık ve coşkulu bir konvoyla ilçenin girişinde karşılayan Başkan Hasan Basri Özdemir ile ilçe teşkilatı, önce 50. Yıl Mahallesi’nde açılacak seçim irtibat bürosuna geçtiler. Genel Başkan Karslı kurdele kesiminden önce yaptığı konuşmada, iktidar ve muhalefete yüklendi. Karslı, “İslam’ı özünden çıkararak, siyasal İslam’a çevirdiler ve Orta Doğu’yu kan gölüne çevirdiler. Şimdilerde İslam’ın en büyük düşmanı Siyonist İsrail’le ticaret yapanlar en muteber adamlar olarak lanse ediliyorlar. İsrail’le kimin ticaret yaptığı ise meçhul değil.” Dedi.

İktidar ve muhalefete atıfta bulunan Karslı, “Türkiye’de siyaset yapan partiler halkın önünde birbirilerine atıp tutyorlar ama perde arkasında birlikte iş yapıyorlar. AKP ve CHP büyükşehirlerde birlikte proje geçiriyorlar meclislerden. MHP ve HDP ise halkın değerleri üzerinden siyaset yaparak sadece ajitasyon çekiyorlar.” Dedi.