Pirimoğlu: “Halk Projecilere Gerekli Cevabı Verecek”

30 Mayıs 2018

Merkez Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Pirimoğlu, hem iktidarın, hem de muhalefetin proje ürünü olduğunu belirterek “Halkımız seçimlerde bu projecilere gereken cevabı verecektir” dedi.

Seçim tarihinin açıklanması ile birlikte çalışmalarını hızlandırdıklarını da vurgulayan Pirimoğlu “Şu an itibarıyla 72 ilde teşkilatlanma tamamlandı. Kalan 9 ili de 10 gün içerisinde tamamlayacağımızı düşünüyoruz. Merkez Parti her birimi ile seçime hazırdır. Bizim baraj sorunumuz yok, başka partilerle ortak hareket etme derdimiz de yok. Siyaseti düzgün yapan herkese kapımız açık. 13 yıldır ülkeyi idare edenler hem içeride, hem de dışarıda itibarımızı yerlere düşürdüler. Bir proje partisi olarak kendilerine sunulan reçeteyi uyguladılar, İsrail’in önünü açtılar, Büyük Ortadoğu Projesi’ni hayata geçirmek için uğraş veriyorlar. Bütün bunları Merkez Parti sonlandıracak ve uluslararası alanda itibarımızı tekrar sağlayacağız” dedi.

İktidarın da, muhalefetin de proje olduğuna dikkati çeken Haluk Pirimoğlu “Hem iktidar, hem muhalefet hep paslaşıyor. Bu seçimlerde halkımız bu projecilere gereken cevabı verecektir. Merkez Partisi olarak bize iktidarı layık görecektir. Biz günü birlik siyaset, yalan ve aldatma siyaseti yapmayacağız. İdeolojiyi değil hizmeti hedef alacağız. Bizim iktidarımızda kimse, kimsenin önünde eğilmeyecek, milletin hiç bir ferdi geçim ve gelecek korkusu yaşamayacak” diye konuştu.
Merkez Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Pirimoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü :
“Merkez Parti iktidarında övatandaşlarımıza bu güne kadar verilen hiç bir hak kesintiye uğramayacak, hatta fazlası olacak. Çünkü bu bizim sosyal devlet anlayışımızın gereğidir. Milletimiz bizim kendilerinden bir parça olduğumuzu görüp, anlayıp Merkez Parti’yi iktidara taşıyacaktır. Bizim iktidarımızda ben ve öteki bitecek, biz olacak. Her şey insan için gerçekleşecek.”