Prof. Karslı: Vicdanınızın sesi olun ve bize destek olun

24 Mayıs 2018

Merkez Parti genel Başkanı Abdurrahim Karslı ve ekibi bugünkü Erzurum gezisinde Pasinler İlçesini ve Köprüköy’ü ziyaret etti.
Esnaf ziyaretleri yapan Karslı daha sonra köy kahvesine geçip burada hemşehrileri ile konuştu. burada kısa bir konuşma yapan Karslı, memleketlilerinden vicdanlarında tartıp kendine ve partisine sahip çıkmalarını istedi.

Karslı yaptığı konuşmada parti kuruluş amacını anlattı ve hassas noktalara değindi:
Merkez Parti hareketi vicdani bir harekettir. Ben bu işe 2 sebeple girdim: Vicdanım ve dinim. Benim inançlarım tahrip edilip, hukuka saygı sona erince ben bu işe girdim… Ben partiyi 7/7/2014 de Ramazan ayında kurdum. Millet seçimde hakem olmalıdır. Ben Erzurum’dan vicdanen sandığa gitmelerini ve oylarını vicdanlarına danışarak kullanmalarını istiyorum. Herkes vicdanıyla birlikte hareket etmeli. Devlet güneydoğu sabah 7 akşam 7 çalışıyor. , geri kalan zamanda ise PKK boy gösteriyor. Benim kanalizasyon medyam yok. Ben kimseden hiç biIMG_0251r şey almadım her zaman alnımın akıyla kendim kazandım. Tüm İstanbul’u geziyorum. Nişantaşı, Kadıköy, Kartal, Sultangazi herkesi gördüm.. Herkeste bir korku var . Herkes korkuyor. Erzurum’a bakıyorum hala vicdanım sızlıyor. Erzurum’dan tek ricam artık her olumsuzluğa dur demeleri. Ben buraların evlâdıyım bana sahip çıkın.. Memleketim bana ve partime sahip çıksın. Bu hükümet inancımızla oynadı, bu hükümet ahlakı deforme etti.. O yüzden lütfen eliniz vicdanınızda ses verin, birlik olalım.. Evim yanıyor diye feryâd ediyorum. Evim yanıyor diyen bir adama herkes yardıma koşar… Siz de gelin vicdanınızın sesini dinleyin ve bize destek olun…’